KITTENS


Caipirinha - Kater cinnamon witDaiquiri - Kater cinnamon witCuba Libre - Kater FawnCosmopolitan -Kater Fawn (besproken)Mimosa - Poes fawn tortiePi├▒a Colada -Poes lilac tortie (besproken)


(Stamboom) naam moederReal colours latifah

(Stamboom) naam vaderConquistadors Prince charming

Moeder is getest opPkd hcm Fiv Felv

Vader is getest opHcm pkd via dna, fiv felv

Geboortedatum27--10-2023

Contact persoon Moniek iwema

Telefoonnummer0648471656

Email adres brit@home.nlDeze service is bestemd voor fokkers die lid zijn van een kattenvereniging. Voor leden van de Britten Club is de bemiddeling gratis. Voor niet-leden bedraagt de bemiddeling 5 euro per nest. Om de website actueel te houden vragen wij u wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De Britten Club is echter geen partij in de overeenkomst tussen de cattery en geïnteresseerde kopers.


De nesten staan gesorteerd op geboortedatum. Advertenties worden vier maanden na de geboortedatum automatisch verwijderd. Wij adviseren fokkers rondom elk nest de moeder poes HCM te testen middels echografisch onderzoek bij een erkende radioloog, b.v.: www.hcmtest.com. Uitsluitend na toezending van de test uitslagen wordt dit bij de nest advertentie vermeld.Pigment Parade: witte katten en katten met wit
https://docplayer.nl/15309172-De-pigment-parade-door-lorraine-shelton.html