KITTENSQueen Bee  een blauw/crème poesje is nog beschikbaar. Zij is 31 augustus geboren. Haar broer en zus hebben al een gouden mandje gevonden. Haar moeder is Brimere's Mamma Miauw en Haar vader is Chang von den Theissis, beide HCM, PKD, Felv en Fiv getest.Zij mag met 13 weken verhuizen, is dan 2 x geënt, gechipt, vlo en worm vrij en ze heeft een mooie Mundikat stamboom, Europees paspoort en kittenpakket bij zich.
Zij mag niet vrij buiten lopen en een speelkameraadje is een voorwaarde. Geïnteresseerden kunnen mailen naar cattery_brimere@hotmail.com of bellen naar 06-34321862Deze service is bestemd voor fokkers die lid zijn van een kattenvereniging. Voor leden van de Britten Club is de bemiddeling gratis. Voor niet-leden bedraagt de bemiddeling 5 euro per nest. Om de website actueel te houden vragen wij u wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven. De Britten Club is echter geen partij in de overeenkomst tussen de cattery en geïnteresseerde kopers.

De nesten staan gesorteerd op geboortedatum. Advertenties worden vier maanden na de geboortedatum automatisch verwijderd. Wij adviseren fokkers rondom elk nest de moeder poes HCM te testen middels echografisch onderzoek bij een erkende radioloog, b.v.: www.hcmtest.com. Uitsluitend na toezending van de test uitslagen wordt dit bij de nest advertentie vermeld.